lauantai 22. syyskuuta 2012

Kolmen kopla

Aika, paikka ja budjetti. Kolmen kopla, joka ainakin tämän keltanokka-morsiamen mielikuvissa vaikuttaa hääsuunnittelussa ihan kaikkeen muuhun. Ja toisiinsa. Aika vaikuttaa paikan saatavuuteen ja hintaan, budjetti paikkavalikoimaan ja ajankohtaan. Paikka vaikuttaa budjetin riittävyyteen muiden osatekijöiden kannalta jne.

Tämän keltanokka-morsiamen mielestä nuo kolme kulkevat sitten aikalailla käsikädessä. Oikeastaan Tupu-Hupu-Lupu ketjua voisi vahvistaa Akulla, eli vierailla. Vierasmäärä vaikuttaa paikkaan, budjetti vierasmäärään jne. Itsestäänselvää.

No, meillä ei ole noista mitään päätettynä. Aikaa on hahmoteltu, budjettia myös ja vieraslistaakin vähän pohdittu, mutta mitään varmaa tai edes epävarmaa ei ole lyöty lukkoon. Ja en suoraan sanottuna edes tiedä mistä pitäisi aloittaa. Kaikkia kun ei voi samalla kellonlyömällä päättää, vaikka kuten aiemmin mainitsin, ne mielestäni ovatkin toisiinsa kytkettyinä.

Ehkä ylipäätään auttaisi jos olisi jokin kristallin kirkas visio siitä, millaiset avioitumiskekkerit haluaa. Niin ja sitten jos se toinen osapuolikin olisi samoilla linjoilla...

Koska tästä pohdinnasta ja pyörittelystä voi tulla piiiiiiiitkää tekstiä, olen siis päättänyt kuitenkin lohkoa ainakin nuo kolme osa-aluetta erillisiksi postauksiksi. Ja juu-u varmasti niistä asioista tulee kirjoteltua muutenkin kun nyt seuraavat kolme kertaa, mutta jotain pohjustus pohdintaa ajattelin nyt ensin tehdä. Ehkä siinä samalla selkiää ne omat toiveet ja haaveet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti