perjantai 28. joulukuuta 2012

Onko se kulta kun se noin kiiltää?

No onhan se! Ei todellakaan aitoa, mutta harakalle se kelpaa joka tapauksessa! Uusi vuosi säihkyvine yksityiskohtineen lähestyy ja tämä harakka ei voi lakata hämmästelemästä, kuinka jotkut ovat päättäneet syrjäyttää häillään uuden vuoden juhlinnat, mitä blingblingiin tulee.

Kuva
Kuva
Kuva

No kullankimallusöverit sikseen, voi sitä kultaa käyttää hieman vaatimattomamminkin ja tavallaan "elegantimmin". Alla olevissa kuvissa on saatu aikaan varsin tyylikkäät paikkakortit, kun nimet on kirjailtu kullan värillä mustalle pohjalle. Simppeliä ja arvokkaan oloista.

Kuva

Kuva
Kuva

Kuva
Kuva

Tykkään myös siitä, että kultaa on ripoteltu muuten vaalean ja neutraalin värimaailman sekaan. Etenkin valkoisen kanssa, varsin raikas, eikä yhtään sellainen.. halvan oloinen..

Mitäs muuten tykkäätte tästä rustiikkisen ja pienen kullankimalluksen kontrastista? Mielestäni aika herkku.

Kuva

Jos häät olisivat syksyllä, saattaisin halutakin napata tuon viljaidean. Syksyn sävyihin sopisi muutenkin kivasti kulta. Alla olevissa kuvissa kullan sävy luo vähän hohdetta ja lämpöä loppukesän oranssimpaan aurinkoon. Itseasiassa ihastuin näihin oranssinsävyisiin kuviin niin paljon, että ennen ehdoton ei kullan suhteen on alkanut muuttua lieväksi ehkäksi.

Kuva
Kuva

Voi että tykkäänkin kuinka tuo kulta oikein korostaa tuota pehmeää auringonvaloa tuossa kuvassa. Taisin juuri alkaa haaveilemaan alkusyksyn häistä auringonlaskussa...

Ohessa muutama bongaus kullanvärisistä somisteista, jos vaikka joku sattui innostumaan. Niin ja ainahan voi ostaa monta purkkia kullanväristä spraymaalia ja tsadam, kaikki muuttuu kullaksi. Varsinainen Midaan kosketus..


Loppuun vielä söpöt hääkengät. Ja väreihin sopivana tietenkin ;)

Kuva



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti