sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Messuiluja

Nyt on ainakin yksi savolainen ja yksi pohjalaanen käyny häämessuilemassa ihan olan takaa. Ekana käytiin Pääkirkolla messuilemassa suht kauniissa miljöössä, Wanhassa Satamassa. Mutta voi kauheus kuinka ahdasta siellä oli! En jaksanut olla röyhkeä kyynärpäätaktiikoin ja olin muutenkin häämessunoviisi, joten en saanut kyseisistä messuista kauheasti irti. Petyin myös siihen, ettei siellä omasta mielestäni ollut kauheesti ideoita tarjolla. Valokuvaajia sen sijaan oli enemmän kun uskalsi uneksia. Niin ja sormuksia..



Seuraavat messut olikin sitten kivenheiton päässä kotoa, Turun Caribialla. Niille messuille mentiin sunnuntaina, joten ehkä sekin osaltaan auttoin siihen, että tilaa oli rutkasti enemmän. Turun häämessuilta bongattiin ihanaa kakkua ja baari cateringia. Täällä nähtiin myös häämuotinäytös, Helsingin päässä kun se jäi järjettömän tungoksen takia näkemättä. Koska tilaa löytyi, tuli kokeiltua myös sormuksia sormeen.


Ja eilen, kiitos arpaonnen osumisen kerrankin kohdalleni, savolais-pohjalainen pari suuntasi auton nokan kohti Tamperetaloa. Voitin siis liput kyseisille messuille Palomiehen morsiamen blogissa olleesta arvonnasta. Kelpas :) Messuilu kun käy nopsasti kukkaron päälle kun sisäänpääsyt on siinä kympin hujakoilla per nassu ja matkaakin useimmille messuille kertyy satokunta kilometriä.

Tamperetalo oli puitteiltaan pramein mesta upeine tilavine sisääntulotiloineen, mutta melko ahdas sitten kuitenkin näyttelytiloissa. Tampereen häämessuilla oli ihailtavan paljon kukkasia esillä, mitä ei niin paljon noilla kahdilla muilla messuilla ollut. Lisäksi jutusteltiin erään lupaavan korusepän kanssa, haaveissa kun on oman näköiset titaanisormukset. Eli pääasiassa kattelu kohdistui sormusosastolle ja kukkakimppuihin.

Kaikki kuvat Tampereen häämessuilla otettuja

P.S Pohjalaanen käski lisätä tänne, että tulevien parien kannattaa ensisijaisesti suunnata niille oman kylän messuille, sieltä kun voi ne omista häistä vielä uupuvat palvelut bongata. Muuten sitten oikeestaan kannattaa lähteä sormusjahtiin, koska messuilta saa monesti sen parikymmentä pinnaa pois hinnasta. Savolaisen mielestä messuille voi kyllä mennä ihan vaan aistimaan häähuumaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti