sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Meikämorsiamen tavoitteet

Tällä morsiamella, kuten varmaan jokusella muullakin, on oma vikalistansa, johon toivoo huoltoa ennen suurta päivää. Tai no onhan niitä vikoja varmasti hurjasti paljon enemmänkin ja aina niitä tulee uusia kun yhdestä pääsee, mutta ohessa nyt kuitenkin muutama sellanen päälimmäiseksi mieleen nouseva "ongelma", joihin aion puuttua. Pitemmittä puheitta, meikämorsiamen ongelmat ja niihin tällä hetkellä tiedossani olevat ratkaisut ;) Niin ja kaikki toimiviksi koetut ratkaisut otetaan vastaan myös :)




Ongelma: Hymyttömät kuvat. Kuvissa tuppaan aina jotenkin vääntämään suupielet alaspäin ihan kuin pidättäisin hymyä. Liekö syy siinä, etten halua hampaiden näkyvän vai siinä, että pidättelen hymyä? Tämä siis silloin kun tietoisesti pitäisi poseerata.

Tavoite: Hymyile kauniisti kuvissa.

Kuinka saavutan tavoitteen: Harjoittele! Peilin edessä. Käske pohjalaasen vaikka ottaa kuvia ja hulluttele. Harjoittele rentoutumaan kameran edessä.

Kuvat täältä ja täältä


Ongelma: Näppylät naamassa.

Tavoite: Sileämpi iho ilman näppyjä

Kuinka saavutan tavoitteen: Säännöllinen kosteutus ja ei fuskaamista sen putsarin käytössä. Myös kuorinta voisi auttaa...

Kuva


Ongelma: Lihavuus

Tavoite: Naisellisen muodokas vartalo. Ei mitään liian laihaa, vaan muodokas, mutta nykyistä hoikempi varsi.

Kuinka saavutan tavoitteen: Kröhöm neitiseni, heitä se suklaa pois ja vältä turhia skumppia, vaikka itsensä hemmottelu suklaalla ja skumpalla joskus on paikallaan. Muista, JOSKUS, ei joka viikkoa (lue: suklaa, joka päivä). Niin ja voisit alkaa liikkumaankin, mieluiten heti, koska aika kuluu yllättävän nopeasti.

Kuvat täältä ja täältä


Ongelma: Päättämättömyys.

Tavoite: Kyky tehdä päätöksiä häiden yksityiskohtiin ja suuriin linjoihin liittyen.

Kuinka saavutan tavoitteen: Tee päätös, älä haikaile muiden perään. Vähän niinku miehen valinta. Se on nyt valittu, turha kattella muita. Ja ne on kuitenkin vaan yhden päivän juhlat, vaikka ainutkertaiset, mutta silti. Ja jos oikein vaikeaa tulee, anna pohjalaasen päättää. Mutta muista, sen päätöstä on sitten kunnioitettava, eikä siitä saa valittaa. Eipä sillä, jos sisimmässäsi oletkin erimieltä kuin mitä pohjalaanen päättää, alat vaatia veto-oikeutta.



Ongelma: Syöminen julkisesti uusissa tilanteissa. Saa aikaan yökkäysrefleksin ja on pilannut monet monituiset matkat ja ravintolareissut.

Tavoite: Pystyä syömään omissa häissä ja häämatkalla muutakin kuin herkkuja salaa..

Kuinka saavutan tavoitteeni: En todellakaan tiedä... Auttaisiko noiden yllämainittujen tavotteiden saavuttamisen myötä toivottavasti kasvava itsevarmuus asiaa..? Jos jollakin on samankaltaisia ongelmia, niin kiitos otan avosylin kaikki selviytymisvinkit vastaan. Jotenkin tämä on näistä mun tavotteista kaikista haastavin.


2 kommenttia:

  1. i feel you!
    itsellä on ihonhoito, laihdutus,päättämättömyys myöskin samalla listalla. Ja juuri tajusin, että menkatkin taitaa osua samalle päivälle, kuin häät... voi v***u. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih :D No ne voi onneksi siirtää, vaikkei muuten käyttäisikään pillereitä... Se tosiaan vielä puuttuisikin kun saisi ylimääräiset kiukkuhormonit ja turvotukset häiden alle.

      Poista