perjantai 15. maaliskuuta 2013

Pieniä ostoksia häitä varten...

.. tai no eihän noi mitään hää-välttämättömyyksiä ole, mutta jotain pientä kivaa silti liittyen aiheeseen :)


Eilen tosiaan kävin pika pyrähdyksen keskustassa tarkoituksenani etsiä pohjalaaselle ja itselle jotain päälle pantavaa huomisiin kekkereihin. Pohjalaaselle löysin kivan suht perus kauluspaidan ja kivan neuleen. Pohjalaanen vaan ilmotti, että neule lähtee takasin kauppaan, koska hänhän ei hipsterivaatteita käytä! Tässä tapauksessa neuletakki osoittautui pohjalaasen mittapuulla hipsterivaatteeksi koska siinä oli napit ja "kaula-aukko joka ulottuu napaan".. Puuh! No mutta pienen herneen nenään vedon jälkeen olen valmis myöntämään tappioni.. mutta varo vaan pohjalaanen, jonain päivänä olen ujuttanut haluamani vaatteet kaappiisi (aiemmin tällä viikolla ostetut housut välimaastosta farkut-suorathousut on jo saavutus itsellään, ei siis liikaa samalla viikkoa)!

Itsellehän en löytänyt mitään päälle pantavaa, kos ka hyvänä vaimomateriaalina käytin aikani rakkaani vaatetuksen etsimiseen ja sitten loppu aika.. Onneksi mekko on jo ostettu ja jakkukin siihen löytyy mutta olisin halunnut jotain uutta lisää! No ohimennen sain kyllä menemään Stockalla söpön summan rahaa meikkeihin (niin kenen pitikään säästää häihin???). Ja noihin kuvan tarrakoristeisiin, muistikirjoihin ja tietty noihin söpöihin laastareihin, jotka ehkä päätyy hääkäyttöön..
Se, mitä noista tarroista, nauhoista ja muistikirjoista syntyy, palataan siihen vähän myöhemmin. Sen voin paljastaa, että tuosta kalenterista meinaan tuunata itselleni taskukokoisen morsiamen tehopaketin!

Ai mikä älypuhelin ja goooggeli-kalenteri, jonka voisi jakaa kaasojen ja pohjalaasen kanssa...?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti