torstai 2. toukokuuta 2013

Trooppisia värejä

Turkoosia, limeä, sitruunaa, pinkkiä, oranssia... Kaikkea ihanaa ja räikeää, suloisesti sekaisin tai harkitusti yhdistellen. Yhdistetään raikkaaseen valkoiseen ja vehreään vihreään. Annetaan auringon paistaa, rytmien viedä ja juomien virkistää. Täydellisimmillään vihille asteltaisiin paljain varpain kuuman hiekan poltellessa jalkoja. Sellaiset olisi mun mielestä trooppisella teemalla ryyditetyt häät.

Koko ajatus trooppisesta teemasta lähti tästä:



Turkoosia ja omenanvihreää kynttilöin ja trooppiselta vaikuttavaa liljaa kukkana. Trooppista, edes etäisesti.

Lisäksi olin selaillut nettikaupoista vaatteita tulevia firman juhlia varten, joissa on siis pyydetty pukeutumaan joko merihenkisesti tai trooppisesti. Ja siitä se sitten lähti: Selasin läpi koneelle tallentamani inspiraatiokuvat ja poimin sieltä ne, joista mieleen tulee trooppisuus. Keräsin netistä rohkeille kaasoille teemaan sopivat koltut ja asusteet (joita voisi myös morsiamelle valita) ja niinpä saatte taas tälläsen "Nelly mekko"-postauksen. :D

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Jotenkin mulle tuo turkoosi/merenvihreä tuo mieleen tropiikin ja kun sitä yhdistetään valkoiseen, saa mielestäni aikaan varsin raikkaan tunnelman. Tuntuu melkein kuin merituuli puhaltelisi tilaan. Toinen mikä saa meikäläisen mielen tropiikkiin, on kukat, jotka nyt siis on sen oloisia kuin kasvaisivat luonnollisimmillaan lämpöisissä oloissa. Otetaan nyt esimerkiksi vaikka orkideat ja ne liljat, vaikka en siis todellakaan tiedä missä olosuhteissa ne luonnossa esiintyy.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Ja sitten on räikeät värit, sellaiset kirkkaat ja pirteät. Ne sopii mielestäni myös tropiikkiin.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Morsian voisi tuoda tuota värien ilotulitusta omaan pukeutumiseensa vaikka näillä kenkä upeuksilla!



Eikä sovi unohtaa koruja. Eihän aina tarvitse laittaa helminauhaa kaulaan, vaan voihan sitä piristää tyyliään vaikka turkoosilla korulla.

Kaaso voisi hyvinkin pukeutua trooppiseen teemaan sopivasti. Etenkin keväisin tuntuu pukkaavan markkinoille turkoosin sävyisiä mekkoja ja suuria trooppisiakin kukkakuoseja, joista valita. Tosi rohkea kaaso voi olla myös oman elämänsä Pippa Middleton ja sonnustautua kurveja nuolevaan veden väriin tai palmunlehväkuosiin.



Ja jos haluaa satsata somistuksessa trooppisuuteen, ohessa muutama idea:



Ja jos ei häät trooppisella rannalla ole mahdollinen, voihan sitä sitten suunnata häämatkalle sinne tropiikkiin..

Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti