tiistai 14. toukokuuta 2013

Uu-la-laa mitä glamouria

Alla olevan kuvan kokonaisuudesta tulee niin mieleen vähän vintagea henkivä Hollywood-glamour.

Kuva

Mielestäni tuossa puvussa ja no siis kokonaisuudessa on jotain sopivasti flirttailevaa ja hämäävän viatonta keveyttä ja uskomatonta voimaa. Itsevarman morsiamen kokonaisuus, ehdottomasti. Eikä vahvan itsevarmuuden ja jopa lievähkön oman vetävyyden tiedostavuuden vähentäjänä toimi ainakaan tuo kurveja nuoleva puvun leikkaus.

En tiedä kuinka moni morsian tavoittelee seksikkyyttä hääpäivälookiinsa (paitsi sitten sinne hotellihuoneeseen), mutta tossa kokonaisuudessa sitä ihteään on. Mutta sopivan vihjailevasti, tyylikkäästi mitään paljastamatta. Suuri kiitos yläosan kevyelle peittävyydelle, joka estää mahdolliset rynnäs ryntäykset, mutta ei tee silti nuoremmastakaan morsiamesta turhan konservatiivista. Glamouria. Kaunista ja tyylikästä vanhan ajan hollywood glamouria, ei nykypäivän tuksu tai katie price glamouria (ehdoton nou nou).

Mut miettikääs, jos tohon yhdistäisi pitkät kiharat tai lettikampauksen, kukkaseppeleen ja hempeän pastellisen meikin, olisi fiilis enemmänkin suloinen kuin flirttaileva. Ainakin mun mielikuvissa. Että kokonaisuus luo tyylin, kuten tiiättä.

1 kommentti: