lauantai 6. heinäkuuta 2013

Lauantai aamuna naurua pidätellen

Niinku hyvän vaimokokelaan kuuluu, nousin aamulla kukonlaulun aikaan keittämään Pohjalaaselleni kahvia ja tekemään aamupalaleivät. Tai no, tuskin se mua hylkäis, vaikka vaan kylkeä oisin kääntäny. Mut nää nyt on näitä pieniä arjen juttuja, joilla tykkään osoittaa välittäväni miehestäni yli kaiken.

Niin asiaan, Pohjalaanen siis lähti ystävän polttareihin ja meikäläinen jäi kotia, aamulla aikasi, pilvisessä säässä, joten päätin alkaa kuluttamaan aikaa yle areenan parissa. Ja mitäs sieltä löytykään: Solsidanin jakso, jossa Anna ja Alex menee naimisiin. Ja voi vitsit, noin vois niin käydä meillekin! :D Pikkasen olen täällä maha kippurassa nauranut.

Niin, kaikkea voi sattua hääpäivänä ja tuskinpa on yksiäkään häitä, joissa kaikki menisi ihan putkeen. Ja siihen tämänkin morsiamen on vaan henkisesti valmistauduttava. Mekko voi tärveltyä, sormus ei mahdu sormeen tai joku juomalaatu voi loppua kesken. Bändi voi olla epävireinen tai sukulaissetä känninen. Mutta mitä sitten? Ei ne maailmaa kaada, enkä noita nyt oikeastaan pelkääkään. Sen sijaan pelkään, että jompikumpi on vatsataudissa, korkeassa kuumeessa tai pää paketissa. Niinku nyt tämän vuoden helmikuussa kumpikin oltiin kunnolla kipeenä.. Jotain ihme troppeja otettava varmaan, että säästytään pöpöiltä tulevana talvena.

No, mutta tapahtuipa siis mitä tahansa kommelluksia (pieniä, ei kenenkään henkeä uhkaavia), täytyy vaan muistaa hengittää syvään ja koittaa selvitä itkupotkuraivaritta. Mulla kun siis on ollut tapana olla vähän turhan niuho, jos asiat ei mee niinku olen suunnitellu.

Olipas taas sekavaa ajatuksen juoksua, mutta pointtini: Kattokaa toi jakso, se on hauska ja saa tajuamaan, että ehkä joku omalle kohdalle osuva kommellus ei ois maailman loppu. Tai jos et ole katsonut yhtään jaksoa kyseistä sarjaa tai olet katsonut ja tykkäät että ohjelma ei ole sinun huumorintajusi kanssa samalla aaltopituudella, Älä katso. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti