tiistai 16. heinäkuuta 2013

Tosi helppo ja yksinkertainen kukka-asetelma

No kyllähän kaikki on tulleet aiemmin tällaista asetelmaa tai tällä idealla tehtyä asetelmaa, miettineeksi, mutta minä en ollut, joten jaan sen nyt teidän kanssa.


Ajatus lähti siitä, kun löysin ihan perus S-marketista tosi kivan värisiä ja kivasti yhteen sointuvia neilikoita (?). Ekana pistin ne vaan suureksi ryppääksi maljakkoon mieltäni virkistämään, mutta sitten ajattelin, että hitto, nythän voin kokeilla jotain pienimuotoista pöytäasetelmaa.

No ekana tietysti mietin, että voisin hakea jotain kanahäkkiverkkoa ja jotenkin siihen pujotella noita kukkia, mutta sitten tajusin, että hei, mullahan on oasis-sientä (vai millä nimellä sitä kutsutaankaan) kaapissa. Ei muuta ku sieni esille, sopiva pieni tassi (eli kahvikupin aluslautanen) kaapista esille, sopivan kokoisella lasilla tms sienestä pala ja ei muuta kun pala vettä imemään. Täytyy siis laittaa astiaan vettä ja antaa sienen imeä vettä, ei laittaa juoksevan veden alle kastumaan.

Märkä sienen pala lautaselle ja ei muuta kun valitsemaan maljakossa olevista kukista sopivia, poikkasemaan varret tosi lyhyiksi ja tökkimään niitä sieneen.Helppoa, melko nopeaa ainakin noin pienessä mittakaavassa ja onnistuu varmasti isommallakin porukalla tehdä.


Itse rupesin tosissaan harkitsemaan tällä idealla toteutettuja pöytäkukka-asetelmia ja mietinkin, että sellaiseen suorakaiteen muotoiseen astiaan saisi varmaan tosi kivannäköisesti asetelman. Sitten tosin rupesin miettimään, että olisi kiva, jos löytyisi jotain eri korkeustasoja pöytäasetelmista (siis kynttilät + kukat), joten täytyy vielä vähän pyöritellä ajatusta päässä.


4 kommenttia:

  1. Tosi kiva! Eiks tommosen kukka-asetelman vois asettaa jonkun jutun alle, et tulis korkeemmalle? Kynttilät kuitenkin taitaa olla ne jotka matalimmalle jää? Esim joku pieni puupölkky, väärinpäin käännetty lasikulho/-astia, tms.. Kivasti sopii nuo väritkin yhteen kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin täytyy kehitellä jotain koroketta tai sitten vaan tyytyä siihen, että ne on matalalla.

      Poista
  2. Oi miten kaunis! opeasti sopii värit yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans tuosta väriyhdistelmästä. Tosin tällä hetkellä ajattelen valkoisia kukkia häihin, mutta mutta.. mieli ehtii muuttua ;)

      Poista