keskiviikko 14. elokuuta 2013

Viljavaa

Viikonloppuna sain kunnian olla vieraana ystävän häissä, joissa oli vaikka ja mitä ihania yksityiskohtia. Eräs ykstiyiskohdista oli vallitsevaan vuoden aikaan mitä parhaiten soveltuva: Viljantähkiä somistuksessa.

Siitä, miten kyseistä elementtiä oli häissä käytetty, minulla ei ole kuvia (eikä sen puoleen, en niitä julkaisisi netissä ilman hänen lupaansa), mutta ohessa muutama muualta netistä bongattu viljantähkien hyödyntämis-idea.

Kahdessa ekassa kuvassa on hyödynnetty viljaa kimpuissa, toisessa vähän hienovaraisemmin, toisessa rouhealla, hieman hipahtavalla maalaisotteella.

Kuva
Kuva
Jos meillä olisi maalaishäät elo-syyskuussa ja ehkäpä jossain ladossa tms maalaisromanttisessa paikassa, ottaisin tuon rouheamman vaihtoehdon varsin vakavaan harkintaan hääkimppumielessä. Tai jos kaipaa morsiamena jotain.. hmm.. ehkä näyttävämpää ja perinteisempää, voisi tuo viljakimppu kedon kukikka höystettynä toimia hyvin kaasoilla (jos kaasoille tulisikin kimput rannekukkien sijaan).

Ja sinne maalaisromanttiseen latotyyliin sopisi myös nämä pöytäkoristeet:

Kuvat
Ihan kunnon nippu viljaa. Kun viljassa itsessään on aika kivasti hohtava lookki, ripauksella säihkettä (pöytänumerolappu), kaitaliinan runsautta (juuttikangasta, häh! Maalaisromanttista, mutta tuolleen rypytettynä mahtavan eleganttia) ja toisiinsa sointuvia yksinkertaisia elementtejä (vaaleat, yksinkertaiset kurpitsat ja elegantisti todella tumman ruskea kiiltävämpi pintainen liina) saa aikaan yllättävän hienostuneen tyylin. Tykkään!





2 kommenttia:

  1. Viljapellon laidassa olenkin ihastellut tähkäpäitä ja miettinyt mitä kaikkea niistä voisi tehdä. Etenkin ohra ja ruis ovat kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Vaikka kauneimmillaan ne tietty on siellä pellossa isona pintana tuulen keinuttamana :)

      Poista