torstai 19. syyskuuta 2013

Kartiot rusetein


Tein joskus jo melkein vuosi sitten askarteluinnostuksissani nipun tällaisia räikeän värisiä, vielä räikeämmän värisillä ruseteilla koristeltuja kartioita karkkibuffamielessä.

Olin jo ihan kokonaan unohtanut nämä, mutta sitten muuton yhteydessä ne tupsahti taas esille ja siitäpä se ajatuksen hauduttelu sitten lähti liikkeelle: Mitä, jos tekisikin häihin tuolla tyylillä (mutta aivan eri väreillä) karkkikartiot, joihin sitten irtokarkkikaupassa totaalisesti sekoavat (tätä pääsin taas todistamaan tiistaina työporukan leffaillan tienoilla) aikuiset saavat lapata namusia..



Tosin, tuon kokoisiin kartioihin uppoaa helposti tosi paljon nannaa.. täytynee testailla vähän pienempiä, ihan vaan siltä varalta, ettei tartte häitä varten alkaa karkkitukkuriksi.

Nämä kartiot on muuten tehty aiemmin esittelemistäni poiketen suorakaiteen muotoisista palasista. Jos haluaa isot kartiot, helpoimmalla pääsee kun ostaa korttipohjia ja taittelee siitä. Jos ei hahmotu tällä suorastaan ylitsepursuavan monisanaisella selostuksella, ei hätiä mitiä, laitan ohjetta sitten kunhan kokeilen niitä käytännössä meidän "väreillä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti