sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kiharaisia nutturoita

Olen oikeastaan kokoajan ollut sitä mieltä, että hiukseni (siis nämä kuivat kaksihaaraiset koppurat, jotka roikkuu päänahassani) tulee olemaan häissä kiinni. Miksikö? No siksi, että nämä eivät ole mitenkään hirmusen hyvä kuntoiset, en usko että kiharat pysyisivät siisteinä auki (tai siis koko auki oleva kampaus ylipäätään) ja mulla menee aina, siis ihan aina jossain vaiheessa päivää hermo auki oleviin hiuksiin.

Siispä nuttura se on ja mitä enemmissä määrin silmääni miellyttää kiharainen, ehkä hieman sekainen nuttura. Yhden nätin nutturan joskus tänne linkkasinkin, oli jotenkin tosi mun tyylinen.

Mutta ehkäpä kampaus kaipaisi jotain pientä koristusta. Ja koska keskitalvi ei ole ehkä se paras ajankohta oikeille kukille, täytynee harkita jotain muuta. Ja, koska meikämorsiamessa on pikkusen harakan vikaa, niin mikäs sopisi paremmin, kuin pieni kimallus nutturan koristuksena?

Koska en itse koe tiaraa itselleni sopivaksi, sijoittaisin blingblingit ja helmet mieluiten siis kampaukseen hiuskoruna. Ja kuten edeltävässä virkkeessä käy ilmi, sekoittaisin siis strassien tai kristallien tai mitä lie ne tekotimantit onkaan, sekaan ihan reippaasti helmiä, koska, no, meikäläinen vaan tykkää helmistä niiden hohdon, yksinkertaisuuden ja vaalean sävyn takia (nimimerkillä helmikorvakorut 24/7 korvissa).

Kuva
Kuva
Kuva

Ja mitä tulee tuohon kampauksen kiharuuteen, kuten näkyy, meikäläisen bongailemissa esimerkkikuvissa yhdessä nutturan ulkopuolelle jäävä osuus on melkoisen siloinen, yhdessä taas kuohkean kiharainen ja kolmannessa jotain siltä väliltä. Mikä näistä sitten houkuttaa meikäläistä eniten? Tuo jotain siltä väliltä, eli vaaleissa hiuksissa oleva vaihtoehto. Sen sijaan en ole ihan varma tuosta nutturaosuudesta tai oikeastaan siitä, että nutturasta roikkuu hiussuortuvia.. Nutturana ehkä tuo vaaleampi ruskea on siis mun mieleeni.

Ja mitä hiuskoruun tulee, kahdessa vaihtoehdossa olisi potentiaali ja yksi sen sijaan on ehkä ihan vähän liikaa meikäläisen makuun.. Tuo kaikista isoin ja eniten helmiä sisältävä meinaan (helmi-rakkaudesta huolimatta).

1 kommentti: