tiistai 24. syyskuuta 2013

Väriteema ajatuksia reilun vuoden takaa

Kun tämän hääbloggailuni saavutti vuoden merkkipaalun, rupesin ihan tosissaan miettimään, miten meikäläisen mieli on muuttunut tässä näinkin lyhyen ajan kuluessa. Ja ehkä edellinen postaus värikkäistä karkkikartioista palautti mieleeni yhden hyvinkin näkyvän mielipiteen muutoksen.

Ihanan värikäs ja mielenkiintoinen kimppu! Kuva
Herkkuja kaikissa ihanan kirkkaissa väreissä. Kuva

Reilu vuosi sitten unelmieni häiden värimaailma näytti kirkkaalta, tai no, suorastaan räikeältä pinkkeine, oransseine ja limen vihreine sävyineen. Tosin, silloin olin myös ihan 110% varma, että meikäläisen häitä tanssitaan kesähelteellä, mieluiten heinäkuun lopussa tai elokuun alussa.

Ja miten olisikaan ihana valikoida just sellasia kukkia kun silloin tuntuu hyvältä, koska käytännössä mitkä vaan värikkäät ja kirkkaat kukat sointuisivat tähän värimaailmaan. Kuva

Fiilistellääs vielä hetki tätä väriloistoa..

Koko bloggailuhistoriani suosikki inspiraatiokuva. Kuva
Värikäs, mutta samalla suloinen kimppu. Kuva
Kokosin väripaletin oikein aikoinaan.. Kaaso E nämä näkikin, mutta muille kaasoille asti tämä ei ehtinyt esitettäväksi.. 
..lienette kuitenkin samaa mieltä siinä, että tuo paletti sopii paremmin kesään ja kirkkaaseen auringonpaisteeseen kuin hieman ehkä harmaaseen talven hämyyn..

Kerta kiellon päälle.. Kuva

1 kommentti:

  1. Niin se mieli muuttuu ;) joo olet oikeassa, että värit sopii ehdottomasti paremmin keskikesän hääjuhliin :)

    VastaaPoista