sunnuntai 6. lokakuuta 2013

11

Sain Vaimomatskua -blogin M.:ltä haasteen, joka on näemmä jo kiertänyt monessa blogissa. Luvassa siis 11 faktaa meikäläisestä ja vastaukset M:n laatimaan 11 kysymykseen. Valitettavasti tuon 11 uuden bloggailevan morsiamen haastamisen jätän avoimeksi, koska tämä on ehtinyt jo varmaan kiertää kaikilla. Mutta jos jostain syystä se ei ole vielä tullut Sinun kohdallesi, nappaa haaste tästä itsellesi :)

Noni ja ne faktat:

1. Joskus mieheni kanssa kahden ollessa, puhun itsestäni kolmannessa persoonassa "Poffuna"... (outoa..) :D
2. Olen täysin holtiton rahan käyttäjä ja se jos mikä tuntuu räjäyttävän häiden budjetin..
3. Monta ravintolareissua on mennyt vähän pilalle, koska jännitän niin paljon, että pelkään oksentavani ruuan, jota suuhuni laitan
4. Pureskelen (edelleen) kynsiäni ollessani hermostunut/stressaantunut
5. Nukun liian usein meikit naamassa
6. Olin elämäni ensimmäisen kerran lentokoneessa 20-vuotiaana (?). Kyseessä oli pienkone, johon mahtui 4 henkilöä ja konetta lensi taitolentoluvat omaava henkilö, joka sitten muutamaa temppua kokeili siellä yläilmoissa. Pää alaspäin Airiston päällä ja pieni turbulenssi isommalla matkustajakoneella ei tunnu missään..
7. Minulla oli nuorempana punainen varoituskolmio otsassa, toisin sanoen kärjellään seisovan kolmion mallinen punainen syntymämerkki. On onneksi nykyisin hälventynyt...
8. Olen toisinaan aika tosikko
9. Saatan kiukutella kaupassa pohjalaaselle, jos hän kieltää minua ostamasta karkkia tai sipsejä
10. Viikkaan boxerit ja alushousut ennen kaappiin laittamista
11. Olen käynyt kampaajalla viimeksi silloin, kun länsinaapurin rinsessa kävi Turussa..

Ja sitten vastaukset M::n asettamiin kysymyksiin:

1. Mikä hääjuhlassa on tärkeintä?

Hyvä tunnelma ja se, että vieraat viihtyvät eivätkä ole liian humalassa.

2. Miten valitsitte kaupungin hääjuhlallenne?

Sen hetkinen asuinpaikkakunta. Ollaan (kuten blogin nimikin kertoo) mieheni kanssa täysin eri puolilta Suomea kotoisin, joten ei senkään puolesta ollut tarvetta varata kirkkoa ja juhlapaikkaa lapsuuden kotipaikkakunnilta. Lisäksi todettiin, että helpoin on, kun häät on siellä, missä mekin ollaan..

3. Mihin häiden osa-alueeseen panostatte eniten? Miksi?

Tällä hetkellä on panostettu vaan ja ainoastaan paikkaan, mutta luulisin, että ruokaan tullaan panostamaan kanssa aika paljon. Ja varmaan siksi, että ei tykätä maksaa huonosta ruuasta..

4. Mihin häiden osa-alueeseen panostatte vähiten? Miksi?

Jos pohjalaaselta kysytään, niin tilpehööriin. Jos minulta kysytään niin.. tilpehööriin..

5. Suurin inspiraation lähteesi?

Netti ja muut hääblogit

6. Miksi päädyit kirjoittamaan hääblogia?

Tykkään kirjoittaa, vaikka aina ei ihan kirjoittamisen laatu kohtaa ajatuksiani. Halusin myös jakaa bongaamiani ideoita muille ja pitää tätä vähän niinkuin ideapankkina itselle. Helpompi selata yhtä suodatettua kuin useita suodattamattomia.. :D

7. Aiotko yllättää sulhasen hääjuhlassa? Jos aiot, miten sen teet?

Haluaisin kyllä, mutta en tiedä miten.

8. Millaista musiikkia hääjuhlassanne kuullaan?

Ei vielä päätetty, mutta todennäköisesti jos vielä joku bändi paikalle saadaan, eka setti olisi humpappaahumpappaa musiikkia tätejä silmällä pitäen ja pari seuraavaa coveri meininkiä, jolla saa nuoremman väenkin tanssilattialle. Ruokailun aikana tykkäisin jazzahtavasta tai sellasesta frank sinatramaisesta musiikista..

9. Tuleeko teille jonkinlaisia vieraslahjoja?

Tulee. Varmaan vähän niinku useampiakin, mutta ei perinteisellä tavalla (kehittelyn alla)

10. Teettekö jotain itse vai ostatteko kaiken valmiina?

Minä teen itse mm ne karkkibuffatötteröt ja muuta sellasta pientä. Kutsujen itse tekemisestä ei olla vielä päätetty

11. Mikä olisi tärkein ohjeesi hääsuunnittelun alkumetreillä oleville morsiamille?

Miettikää mihin suuntaan haluatte häitänne tyylillisesti viedä. Se määrittää pitkälti paikan, somisteet ja jopa sinun omaa pukeutumistasi.

2 kommenttia:

  1. I feel you buddy! Numero kolme kolahtaa, tosin itse pelkään julkisesti syödessä että vedän palan safkaa väärään kurkkuun ja tukehdun. Aluks oli just tämän takia vaikeeta syödä miehen seurassa, mutta se karisi onneks nopeasti ennen kuin ehdin nääntyä nälkään :P mutta tämä sama pätee vieläkin jos syö ulkona jossakin vieraassa seuraasa, esim. Uuden työkaverin tms kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep juurikin näin, tosin tutussakaan seurassa homma ei aina toimi, esim ulkomaan matkoilla tulee pala helposti kurkkuun ruokapöydässä. Ja se on sääli, koska tykkäisin kyl maistella uusia ruokia ja nauttia illallisista..

      Poista