perjantai 15. marraskuuta 2013

Drinks are on us

Meidän juhlatilassahan ei ole mitään anniskeluoikeuksia eli itte juomat hommataan. Ei olla vielä pääty Pohjalaasen kanssa ihan samalle sivulle siitä mitä juomia ostetaan, mutta ostettiinpa mitä tahansa, haluan jotain seuraavanlaista aiheeseen liittyen:

Kuva
Siis tämä kokonaisuus on jotenkin tosi suloinen.. oon niin kateellinen tohon jenkkilämeininkiin noiden huonekalujen kätön osalta.. Kuva
Pitäähän sitä olla vieraille menu juomista, varsinkin, jos tarjolla on jotain muutakin kuin perus koffia ja upcideria. Ja mitä suurimmissa määrin olen ihastunut noihin kauniissa kehyksissä oleviin liitutauluihin, joihin menu sitten on laadittu.

Tykkään asettelusta, tykkään kehyksistä. Kuva
Eli ei muuta kun etsimään riittävän prameita kehyksiä ja liitutaulumaalilla sutimaan? Vaan jospa virittäis ideaa niin, että pääsee helpommalla ja ostaisi kauniisti kehystetyn peilin ja kirjoittaisi juomamenun peiliin. Pitäisi vaan ostaa sitten sellaista pois pestävää tussia, joka kuitenkin tarttuu peiliin (onko sellaista edes), koska en luottaisi siihen, että ihan yhellä kertaa saa tekstin menemään oikein jne..

Ideaa muuten ehdotettu Pohjalaaselle ja se näytti vihreää valoa, wuhuu! Ei muuta kun peiliä etsimään...

8 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihanaa! Tää on kyllä plussaa tiloissa joissa ei ole anniskelua. Itselle jää vain haaveeksi, sillä ei ole varaa laittaa melkein sadan vieraan juomia omaan piikkiin. :(

    Mutta teille tulee ihan huikeet puitteet näillä toteutuksilla! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei olis kyllä budjetissa tilaa anniskeluoikeudet sisältävässä paikassa tarjota juomia.. Ja mitä toteutukseen tulee, toivotaan et onnistuu hyvin, vaikka oikeisiin antiikkikehyksiin ei vara olekaan. Toivotaan siis että löydän muotokieleltään kivat, jotka sitten voi vaikka spraymaalata tms

      Poista
  2. Toi peili-ideahan on ihan mahtava! Itse olen ollut kovin mieltynyt noihin liitutaulujuttuihin ja haaveillut niiden hyödyntämisestä juhlissa, mutta tämähän avaa nyt vallan uusia ulottuvuuksia:) Luulisin, että tussin poistamiseen riittäisi esim. kynsilakanpoistoaine tms. jos nyt ei mitään superpermanenttikyniä käytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kun sen peilin löytäisi jostain hyvään hintaan. Tuppaavat meinaan olemaan vähän turhan arvokkaita.. tai sitten tarvii valita sellainen, jolle on käyttöä myöhemmin sisustuksessa :)

      Poista
  3. Itse olin miettinyt juuri tuollaista liitutaulua, mutta toi peiliin kirjoittaminen olikin uusi idea, vois vaikka toimia! Ikeaan peiliostoksille siis :)

    VastaaPoista
  4. Noi on tosi kivan näköisiä! Jos liitutaulua ei myöhemmin enää tarvitse, voisi taulun tehdä kuvankäsittelyohjelmalla ja painattaa tai printata itse. Pohja ja fonttivinkkejä esim. täältä: http://howtonestforless.com/2013/01/04/how-to-make-chalkboard-printables/

    VastaaPoista
  5. Tämä hääblogeissa surffailu on niin mahtavaa, kun voi aina löytää itsensä uudestaan omien ajatustensa kanssa. Juuri tuon tyyppisiä tauluja meillekin tulee. Kierrätyskeskuksista saa aika hienoja, vanhoja kehyksiä mihin on heppo llitutaulumaalilla maalata vanerinpalaset. Eikä maksa hirveesti tai liitumaali on vähän kalliimpaa, mutta jos sitä käyttää moneen asiaan, ei se tule niin kalliiksi. :)

    VastaaPoista