torstai 28. marraskuuta 2013

Se on siinä!

Nimittäin puku on nyt ostettu! Iso taakka harteilta vierähti, kun rohkaistuin ja ostin sen puvun, johon alkujaankin ihastuin. :) Kanssa morsiot tietänee tunteen :)

Kuvaa en puvusta meinannut vielä tänne laittaa, eikä sitä sen puleen netissä edes ole, mutta jotenkin haluan sitä teille kuvailla (koska olen niin intona!).

Siinä on olkaimet ja todella reilusti vedoksia edessä. Se on unelman kevyt, organzaa. Siinä on nyöritykset, joilla saadaan tämäkin kroppa kurottua (anteeksi oma kehu) aika hyvään muotoon. Siihen lisätään vyö, jossa on vähän blingiä.

Mitäs vielä? aah.. yhtä hymyä vaan olen. :)

Puku löytyi turkulaisesta Fiancéesta ja iso kiitos kuuluu ihanalle palvelulle, jota liikkestä sain. :) Kiitos. Suosittelen ihan jokaiselle, koska he todella silminnähden nauttivat työstään ja tekevät sitä koko sydämellään. Ja mitä myös arvostan, he kyllä sanoo suoraan jos joku puku ei sovi.

Niin tuosta puvusta sen verran, kävin sitä siis kokeilemassa jo ekalla kerralla kun pukuja menin sovittamaan. Silloin jäin miettimään vähän, että voinko sitoutua jo heti pukuun jne. Koska aikataulullisesti aloitin puvun metsästämisen todella myöhään, oli tiedossa, että kun sen puvun luota pois kävelen, sitä en välttämättä myöhemmin saa.

No viikkoja kului, kävin parissa liikkeessä sovittamassa. Mikään vaan ei saanut mua tuntemaan itseäni yhtä upeaksi kuin tuo puku. Vertasin salaa kaikkien pukujen istuvuutta tähän yhteen pukuun. Ekana ajattelin että voi voi, nyt se kortti on sitten katottu, mutta sitten uskaltauduin laittamaan Fiancéen sähköpostia ja tiedustelemaan josko heillä on jotain samankaltaista. Sain ihan tosi nopeasti vastauksen, että he auttavat mielellään ja yllätyksekseni, kyseinen puku olisi vielä liikkeessä.

Ja niin siinä sitten kävi, varasin ajan ja sovitin ja totesin että tämä se on. :)

Ehkäpä tässä jotain kohtaloa on, kun se puku todella oli vielä liikkeessä. Iiiii! Oon niin onnesta soikeana.

eli sorppa tää onnensekainen kirjotus. mutta oli pakko kertoa heti.

10 kommenttia:

  1. Ihanaa! Onnea hurjasti puvun löytämisestä!

    VastaaPoista
  2. Onnea sen oman löytymisestä! Kuulostaa ihanalta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on ihana puku, ainakin minun silmään (ja se lienee tärkeintä)

      Poista
  3. Sama juttu mulla: puku löytyi ensimmäisestä liikkeestä. Pakko oli vielä sen jälkeen kierrellä, mutta koko ajan se yksi pyöri mielessä ja vähän aikaa sitten kävin sen ostamassa (http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2013/11/morsiuspuku-loydetty.html).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin lukemassa kokemuksesi. Tuttua on :)

      Poista
    2. Mä laitoin sulle muuten haasteen: http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2013/12/haasteisiin-vastaaminen.html

      Poista
  4. Onnea! Minäkin ostin hääpukuni eilen - joudun vain odottelemaan keväälle asti, että saadaan puku Suomeen asti. Mutta tuttu tunne tuo ihana fiilis mekon valitsemisesta, siis ;)

    VastaaPoista