torstai 30. tammikuuta 2014

Saisikon pidempiä vuorokausia, kiitos!

Niin että tiedoksenne, hoppua pitää! Tällää viikkoa on tullut järjestään tätä päivää lukuunottamatta lähdettyä töihin siinä seiskalta tai vähän jälkeen ja tultua kotiin vasta kahdeksan tai yhdeksän maissa. Tänään sitten oltiin sentään kotona joskus viiden aikoihin.. mutta oon kuulkaa poikki! Ja vähän on hermo kiriällä.

Tähän viikkoon on mahtunut tanssitunnilla toikkarointia, kampauksen korun metsästystä (ai mikä viimehetken homma?), panikointia, koemeikkiä ja koekampausta. Ja tähän viikkoon pitäis vielä mahduttaa pöytäjärjestyksen lukkoonlyömistä (done), sormuksen hakua, paikkakorttien/ohjelmalehtisten/menujen askartelua, alkottomien juomien hakua, valssiharjoituksia, NUKKUMISTA, vikojen namibuffakarkkien tilausta (tai tilaamatta jättämistä..) jne..

Vapaa-ajanvietto-ongelmia? Ei. Tarvetta lisätunneille vuorokaudessa? EHDOTTOMASTI KYLLÄ! :D

Täs hei jo vähän purkautumaan lähtenyt koenuttura takaapäin:



Rentoa, mutta romanttista.

5 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta! Meilläkin on loppuviikon ohjelmassa mm. paikkakorttien ja muiden häiden paperitavaroiden askartelua ja viilausta. Ja huh, se pöytäjärjestys. Miten voi olla niin vaikeaa, vaikkei edes ole ison porukan häät. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei oo helppoo sen pöytäjärjestyksen kanssa. Vaikka suurimman osan sais menee helposti paikoilleen, niin aina löytyy muutama ihminen joiden sijoittaminen tuottaa päänvaivaa..

      Poista
  2. Ihana nuttura! Huh, kuulostaa kiireiseltä. Yritä levätä myös :)

    VastaaPoista